OncoVet clinica oncologica veterinara

Misiunea clinicii veterinare OncoVet este sa asiguram o viata frumoasa si lipsita de durere animalelor de companie in ciuda unui diagnostic de cancer. Lupta apriga si constanta impotriva cancerului la animale de companie nu este intotdeauna raspunsul ci, mai degraba modalitatea in care ii putem ajuta sa aiba o viata normala in ciuda acestei boli, iar intelegerea acestui aspect reprezinta cheia succesului terapeutic.

1. Acordarea unei aten╚Ťii deplin─â activit─â╚Ťii pacien╚Ťilor cu animale de companie afectate oncologic.
2. Practicarea medicinei bazate pe dovezi.
3. Utilizarea celor mai recente tehnici de diagnostic și tratament.
4. Colaborarea strânsă cu centrele de radioterapie din Germania.
5. Utilizarea tehnologiei de electroporatie (electrochimioterapie) în cazul tumorilor cutanate dificil de abordat chirurgical la câini și pisici.
6. Vizitarea anual─â ╚Öi observarea pe parcursul mai multor zile a activit─â╚Ťii diplomatice europene ├«n domeniul oncologiei veterinare, ├«n special ├«n centrele veterinare de prestigiu din Marea Britanie.
7. ├Ämbun─ât─â╚Ťirea cuno╚Ötin╚Ťelor prin participarea activ─â la cursuri ╚Öi conferin╚Ťe veterinare interna╚Ťionale privind oncologia.
8. Adaptarea fiecărui protocol terapeutic oncologic veterinar la nevoile individuale ale fiecărui pacient (câine sau pisică) diagnosticat cu cancer.
9. ├Ämp─ârt─â╚Öirea informa╚Ťiilor ╚Öi experien╚Ťei noastre ├«n cadrul congreselor ╚Öi conferin╚Ťelor na╚Ťionale, contribuind activ la dezvoltarea oncologiei veterinare ╚Öi ├«ngrijirea pacien╚Ťilor oncologici din Rom├ónia prin intermediul Societ─â╚Ťii Rom├óne de Oncologie Veterinar─â. Organiz─âm evenimente ╚Öi workshop-uri care au rolul de a familiariza ╚Öi a aduce mai aproape colegilor no╚Ötri medici veterinari din ├«ntreaga ╚Ťar─â informa╚Ťii noi ╚Öi concepte moderne de tratament.
10. Abordarea pacien╚Ťilor ├«ntr-un mod holistic, trat├ónd simultan afec╚Ťiunile asociate sau neasociate cu boala oncologic─â primar─â, oferind consultan╚Ť─â nutri╚Ťional─â ╚Öi asigur├ónd analgezie atunci c├ónd este necesar.

F─âr─â comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*